Blagorodnij iz Rostov

BH

kutsumanimi Blaka rek.num. VTR-18821
rotu venäjänvinttikoira väri brindle valkein merkein
sukupuoli narttu syntynyt 24.1.2018 (NUO)
korkeus 68cm Lisenssit VVULFIN-00000, VVULSWE-00000, VVULGBR-00000
omistaja Super Fast, Eilwen kasvattaja Katia Ivanova, RUS evm

Taustaa

Olen jo pitkään etsinyt uutta, venäläistä linjaa kenneliini. Nimenomaan narttulinjaa, uroksia vahvistamaan on jo tarpeeksi. Selailin aikani tarjontaa, tuntui, että kunnolliset käyttökoirien linjat ovat tyrehtyneet tyystin. Kunnes eräänä talvisena päivänä näin ilmoituksen Krasnojarskin kaupungissa asuvalta kasvattajalta, jolla oli pentuja. Tutkittuani sukutaulua, totesin linjan olevan vanhaa ja melko alkuperäistä, vain muutama modernimpi koira löytyi. Suku oli täysin venäläinen, vahvaa suorittjasukua oikeassa käytännön metsästyksessä. Otin yhteyttä kasvattajaan, ja hän oli vakuuttunut kennelistä ja toiminnasta, ja ilomielin myi narttupennun minulle.
Suurin osa pennuista oli tummia, ja tummat ovat minua aina kiehtoneetkin. Valitsin suorin tein brindlen nartun, siinä oli jotakin todella sykähdyttävää. Kaunis narttu sai veroisensa nimen, Blagorodnij iz Rostova, aatelinen Rostovan perheestä. Ja oikea aatelinen narttu onkin. Sen odotamme loistavan ennen kaikkea maastokilpailuissa, mutta myös näyttelyissä.

Kuvagalleria


© Eilwen, kopiointi kielletty.

Sukutaulu

Tšinóvnik Fedot evm tuntematon tuntematon
tuntematon
tuntematon tuntematon
tuntematon
Tsaritsa Agnessa evm tuntematon tuntematon
tuntematon
tuntematon tuntematon
tuntematon

Jälkeläiset

Kilpailukalenterit

Juoksukilpailut
liitto maa pvm luokka tuomari tulos
VVUL FIN 26.01.2018 koe Eilwen 39,0s -hyväksytty-
VVUL FIN 25.01.2019 koe Shannon 37,6s hyväksytty
VVUL FIN 11.04.2019 koe Eilwen 33,8s -hyväksytty-

Näyttelyt, YVNL
maa pvm järjestäjä tuomari luokka tulos
RUS 10.03.2018 voittaja Janina NUO ERI1 SA PN3
SWE 10.05.2018 voittaja Tiitu NUO ERI1 SA PN4
GER 31.08.2018 voittaja Nisha NUO ERI2 PN3 SA
RUS 8.12.2018 ryhmä Nisha NUO ERI2 PN4 SA
FIN 13.01.2019 voittaja Nikke NUO ERI1 SA PN2 SERT CACIB

Käyttäytymiskoe, vSPKL
pvm järjestäjä tuomari luokka tulos
10.02.2019 Tarot Marcia PAKK 89p hyväksytty

Sanallista tuomarilta


08.12.2018 nisha: "Oikein feminiininen ja kaunis, aristokraattinen narttu, joka on kehittynyt kauttaaltaan tasapainoisesti. Erittäin hyvä pään kokonaisuus, pään ja kuonon linjat muodostavat hyvinkin pitkän ja kuperan kaaren. Erinomainen kapea ja tasainen kallo, otsapenger turhan pitkänmallinen eikä koiran pään kokonaisuuden eduksi. Kuononselkä hyvinkin kaareutuvaalaleuka voisi olla hieman voimakkaampi. Kauniit rodunomaiset silmät ja korvat. Erinomainen kaulan pituus ja vahvuus, joka jatkuu kauniiseen ylälinjan kokonaisuuteen. Rodunomaiset rungon mittasuhteet. Tasapainoisesti kulmautunut edestä ja takaa. Turhankin viistot välikämmenet, jotka häiritsevät koiran siluettia. Erinomainen rintakehän tilavuus ja syvyys. Erinomaisesti vatsaa kohti kohoava alalinjan kokonaisuus. Erinomainen lähes pystysuora välijalka, hyvin kulmautuneet nivelet. Erinomainen hännänpituus. Erinomainen lanne ja lantio. Erittäin rodunomainen, joustava ja kepeä liike, sekä upea pitkä askel. Kaunis karvapeite ja upea väritys. Rodunomainen siluetti, joskin pienet virheet hieman häiritsevät sitä."kennel Super Fast